Hvis man ønsker at blive viet i Brønshøj Kirke, henvender man sig til kirkekontoret for at aftale tidspunktet for brylluppet. Send en mail til broenshoej.sogn@km.dk . Derefter kontakter man præsten som skal foretage vielsen for at aftale en personlig samtale.

Inden den kirkelige vielse finder sted, skal man have erhvervet en ”prøvelsesattest”. Denne får man ved at udfylde en ægteskabserklæring på borger.dk. Prøvelsesattesten bliver sendt til jer. Hvis det haster, kan man selv hente den på Bryllupskontoret på Københavns Rådhus.

Attesten må ikke være mere end fire måneder gammel ved vielsen.

Prøvelsesattest samt navn og adresse på to vidner fremsendes til kirkekontoret i god tid inden vielsen.

For at blive viet i Brønshøj Kirke skal man bo i sognet eller have boet i sognet.