Tirsdag d. 1. december 2020, Kl. 19:30 til kl. 20:30

Tre små koncerter kl. 19.00, 19.30 og 20.00 foran Sognehuset.

Findes der noget bedre end at se julekalender med familien? Lytte til sangene, lære dem at kende, synge med. Kom til julekoncert med koret Tritonus og genhør mange af de kendte julesange fra TVs julekalendere gennem de sidste 50 år.

Der er lagt op til en rigtig familiekoncert, hvor du bl.a. kan genhøre klassikere fra ”Vinterbyøster”, ”Jul i Gammelby”, ”Nissebanden”, ”Bamses julerejse”, ”Absalons Hemmelighed”, ”Juletestamentet” og ”Tidsrejsen”. Sangene er specielt arrangeret af korets dirigent Jakob Høgsbro til disse koncerter. Koret Tritonus vil også synge nogle af de mere traditionelle sange, som hører julen til.

Det velsyngende Tritonus fejrer 50 års jubilæum i 2021, og har igennem alle årene formået at forny sig. Sidste jul uropførte koret et nykomponeret juleoratorium ved udsolgte julekoncerter, i bl.a. Roskilde Domkirke, med Louise Fribo som solist i samarbejde med Bigband og børnekor.

Koret består af 40 dygtige sangere og har gennem årene samarbejdet med en lang række danske orkestre som DR Bigband, DRSO, Det Kongelige kapel, Trio Rococo og solister som Marilyn Mazur, Cæcilie Norby og Benny Andersen.

Julekoncert med Koret Tritonus
Koret Tritonus