• Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 18. januar 2020, Kl. 10:00 til kl. 15:00

Alle ægtepar indkaldes hermed til en dag hvor kærlighed og ægteskab står i centrum. Vi har kaldt det ”50.000 km’s eftersyn”, for ligesom det er helt naturligt at sende bilen til service med jævne mellemrum, kan det også være en fordel engang imellem at se på sit ægteskab og overveje, om der er noget der skal smøres, eller et tændrør der skal skiftes, for nu at blive i billedet. Det er altså ikke, fordi der er noget der er i stykker – men for at passe på det, som er noget af det vigtigste i verden.

Det foregår lørdag d. 18. januar kl. 10.00 - ca. 15.00 i Brønshøj Sognehus, Brønshøj Kirkevej 4D. Vi mødes i kirken, og går derefter over i sognehuset, hvor sognepræst Peter Nejsum og eksamineret sexolog Line Bram vil stå for en inspirerende workshop om kærlighed og samliv. Der vil i pausen blive serveret en frokost, og derfor er tilmelding nødvendig. Frokosten koster 100,- kr. pr. par.

Tilmelding til kirkekontoret, tlf. 38 28 25 05, eller på nsk@km.dk.

Peter Nejsum, Line Bram Petersen
Havesalen, Brønshøj Kirkevej 4D, 2700 København, Danmark