Begivenheden har allerede fundet sted.

Fauré's Requiem

Søndag d. 30. oktober 2022, Kl. 15:00 til kl. 16:00
Brønshøj Kirke, Brønshøj Kirkevej 8, 2700 Brønshøj
100 kroner

Søndag d. 30 oktober kan du opleve Gabriel Fauré’s mest kendte og elskede værk: han ’Requiem' (katolsk messe for de døde) i Brønshøj Kirke.

'Requiem' fremføres af Brønshøj Kirkes udvidede kor, Brønshøj Kirkes Pigekor og strygere fra orkestret 'Originalerne' under ledelse af Bente Kiil Toftegaard.

Det er langt fra første gang, organist og korleder Bente Kiil Toftegaard tager et stort musikværk op i Brønshøj Kirke. Denne gang er Pigekoret med.

"Jeg vil gerne give pigerne i Pigekoret et møde med den store, klassiske musiktradition, og jeg håber, at de oplever storheden i værket, når de skal arbejde sammen med voksenkoret og et professionelt orkester," siger Bente Kiil Toftegaard.

Du kan købe billetter her eller i døren, så længe der er plads.

Velkommen til en stor oplevelse i Brønshøj Kirke.