Udgivet tor d. 15. okt 2020, kl. 11:12

Præsterne ved Brønshøj Kirke tilbyder et gruppeforløb til mennesker, der har mistet en pårørende, partner, nær ven eller kollega. Gruppen består af 6 – 9 voksne og to gruppeledere, sognepræst Peter Nejsum og sorgrådgiver Kirsten Bærentzen. Gruppen mødes hver anden tirsdag mellem kl. 09.00 og 11.00 i Brønshøj Sognehus.

I sorggruppen forsøger vi at skabe et rum, hvor vi sammen kan forholde os til både sorgen og de nye livsvilkår, som det at miste medfører. Her er det muligt at dele svære tanker og følelser, tunge bekymringer og problemer.

Sorgen kan ikke fjernes. Den vil altid være til stede. Men gruppeforløbet kan øge forståelsen af sorgen og give en oplevelse af, at sorgen vil komme til at fylde mindre i hverdagen.

Vi mødes første gang tirsdag d. 10. november kl. 09.00 i Sognehuset, Brønshøj Kirkevej 4D. Forløbet slutter ultimo marts. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Tilmelding på Kirkekontoret, tlf. 3828 3505 eller på dette link.