Udgivet af Bo Nygaard Larsen, tir d. 9. jun 2020, kl. 11:05

Torsdag den 9. juli kl. 14.00 er der den anden af ialt fem gange Somme i Sognehuset. Det sker i Brønshøj Sognehus ved Brønshøj Torv.

Denne gang vil der være musikalsk underholdning ved vore egne: Administrationschef og tenor Martin Bjarklev og organist Bente Kiil Toftegaard.

»Vi synes, det er vigtigt at give folk lejlighed til at mødes igen, selvfølgelig med alle de nye sikkerhedsregler, der skal overholdes,« siger den ene af kirkens to organister, Bente Kiil Toftegaard.

»Mange af de sædvanlige aktiviteter begynder først for alvor igen efter sommer, men det er længe at vente på et godt samvær, når man allerede har været adskilt fra hinanden i snart flere måneder.«

Menighedsrådet bakker stærkt op om det nye tilbud, fortæller næstformand Kirsten Lund Larsen:

»Vi vil gerne, at mulighederne i vores nye sognehus bliver udnyttet igen så hurtigt som muligt. Synge fællessang kan vi desværre ikke endnu, for det kræver så stor afstand, at det går ud over hyggen, synes vi, og vi vil heller ikke risikere noget i forhold til eventuel smittespredning. Men til gengæld kan vi med begge vores organister bag arrangementerne være sikre på, at der kommer til at indgå dejlig musik, både rytmisk og klassisk. Med hensyn til sikkerhed overholder vi alle retningslinjer, og rummet er så stort, at der gerne må være 50 deltagere til et arrangement,« siger hun.

To af kirkens præster vil være vært ved nogle af møderne. Det bliver sognepræst og hospitalspræst Iben Palle Hansen og Lisa Joshi, som pt. er vikar.

De øvrig tre gange

Torsdag den 23. juli
Organist Martin Seier underholder sammen med musikalske gæster

Torsdag den 6. august
En livsfortælling. Næstformand i Brønshøj Kirkes Menighedsråd, Kirsten Lund Larsen, deler i ord og billeder nogle nedslag i sit liv og sin tro.

Torsdag den 20. august
Sognepræst Iben Palle Hansen og organist Martin Seier præsenterer Salmer til tiden.

Billedtekst Sognepræst Iben Palle Hansen og organist Bente Kiil Toftegaard er blandt de medvirkende i Sommer i Sognehuset. Foto Bo Nygaard Larsen