Udgivet søn d. 5. apr 2020, kl. 11:17

Der er masser af muligheder for at holde kontakt til Brønshøj Kirke i påsketiden
- også selv om kirken er lukket. Vi gør det hele på afstand ved forskellige tiltag. Få overblikket her.

Podcast gudstjenesten
I alle påskedagene optager vi en gudstjeneste, som vi laver om til en podcast. Senere samme dag kan du så høre den her.

Videohilsener fra Peter Nejsum
Løbende bringer vi på vores Facebookside korte videohilsener fra sognepræst Peter Nejsum. Her taler han direkte ind i den tid, vi befinder os i netop nu.

Salmer til tiden på podcast
Sognepræst Iben Palle Hansen og organist Martin Seier laver på alle påskedagene en lydoptagelse med dagens refleksion og dagens salme. Indslagene kan du høre somen lydoptagelse med refleksion og improvisation over dagens salme her.

Take away-påskeposer til de små

Er du 4-12 år så lav et gækkebrev til Benedicte Morre fra Kirkemus og byt det til en take away-påskepose. Det sker foran Brønshøj Sognehus skærtorsdag, den 9. april kl. 10.00-14.00. Posen indeholder en kreativitet, en påskefortælling til hjemmet og et chokoladeæg. På denne måde kan vi være fælles i påsken - men på afstand. Der er et begrænset antal poser.

Generelt
Brønshøj Kirke følger myndighedernes anvisninger. På vores hjemmeside og Facebookside kan du læse de seneste nyheder. De bliver også opdateret i påsken.

Kontakt vores præster
Du er altid velkommen til at kontakte vores præster med henblik på en samtale. Kom på vores ringe-op- liste, hvor du kan blive ringet op af en præst.

Peter Nejsum
Tlf 3031 4925, e-mail pene@km.dk