Udgivet af Bo Nygaard Larsen, fre d. 13. mar 2020, kl. 10:37

Tag med på årets kirketur, der finder sted onsdag den 13. maj kl. 15.00.

I år går turen over Øresund til byen Klippan, hvor vi får en rundtur i den meget specielle Sankt Petri Kirke.

Kirken er tegnet af Sigurd Lewerentz og blev oppført i årene 1962-66. Sammen med Markuskirken i Björkhagen,  Stockholm, også tegnet av Lewerentz, regnes den som et højdepunkt innen svensk 1900-talls arkitektur.

Murene består af hårdt, brændt maskin- og håndlavet tegl fra Helsingborg. Vinduene er montert udenpå med klemmer, som indfra giver indtryk af at vi,vinduerne mangler. Kirkens stole stammer opprinnelig fra Grundtvigs Kirke i København.

Vi slutter rundturen med en sandwich og vin, inden vi vender næsen hjem mod Brønshøj.

Prisen er kr. 120,-.

Billetter kan købes på kirkekontoret, når dette igen åbner for personlig henvendelse.

Det er også muligt at købe billetter direkte hos Menighedssamfundets formand, Kirsten Andersen, tlf. 2820 2727.

Husk at tage billede legitimation med på turen.