Udgivet man d. 11. maj 2020, kl. 10:20

Brønshøj Kirke følger regeringens opfordring til at aflyse gudstjenester og kulturelle arrangementer som følge af COVID-19. Derfor er alle gudstjenester, kirkelige handlinger og øvrige arrangementer i Brønshøj Kirke og Brønshøj Sognehus aflyst foreløbig indtil mandag den 18. maj.

Kirkekontoret kun åbent for telefonisk henvendelse.

Fra den 18. maj vil vi begynde en gradvis genåbning efter de regler, der vil gælde på området. Så snart vi kender de nye regler, vil vi skrive om den her.

Adgangsregler ved kirkelige handlinger
Kirkelige handlinger som begravelser og bisættelser, der ikke kan udsættes, kan stadig afholdes. Men de bliver betragtet som private arrangementer og er derfor ikke offentlige. Ifølge de retningslinjer, som biskopperne har udarbejdet på baggrund af Ældreministeriets regler, må der ved maksimalt være 24 personer i Brønshøj Kirke.

Dog kan den tjenestegørende præst beslutte at reducere antallet til ti. Ved samtalen med de pårørende skal pågældende præst gøre de pårørende opmærksom på, hvor mange der kan være til handlingen.

Reglerne betyder, at det kun er de nærmeste pårørende, der kan deltage i handlingen.

Du kan læse vejledningen her.

Brønshøj Kirke