Udgivet ons d. 15. jan 2020, kl. 11:28

Det er med ægteskabet, som det er med bilen: engang imellem skal det til service. Sådan lyder overskriften, når Brønshøj Kirke lørdag den 18. januar kl. 10.00-15-000 afholder 50.000 kilometers eftersyn for ægtepar.

»Nogle gange skal vi se på vores ægteskab og overveje, om der er noget, der skal smøres, eller et tændrør, der skal skiftes, for nu at blive i billedet. Det er altså ikke, fordi der er noget, der er i stykker – men for at passe på det, som er noget af det vigtigste i verden,« siger sognepræst Peter Nejsum.

Sammen med Line Bram, eksamineret sexolog, vil han stå for denne workshop om kærlighed og samliv.

Der vil i pausen blive serveret en frokost, og derfor er tilmelding nødvendig. Frokosten koster kr. 100,- pr. par.

Tilmelding skal ske til kirkekontoret på e-mail nsk@km.dk.

Tekst Bo Nygaard Larsen Foto Colourbox