Udgivet fre d. 20. dec 2019, kl. 14:36

Igen i år er der korworkshop i Brønshøj. Det sker i weekenden 24.-26. januar.

For kurset står kirkens to organister, Bente Kiil Toftegaard som instruktør og Martin Seier som akkompagnatør.

»Det er ikke alle, der har tid til at gå til kor en aften om ugen, som mange andre gør. Men jeg oplever, at de på en eller anden måde gerne vil opleve korsuset alligevel. Og det er præcis, hvad vi kan tilbyde med denne korworkshop,« siger Bente Kiil Toftegaard.

På programmet i år står blandt andre værker Faurés Cantique de Jean Racine.

»Alle kan være med, og det er ikke afgørende, om man har korerfaring. Men man skal være frisk på, at vi arbejder seriøst med musikken. Vi når altid hen til et godt resultat, selvom vi kun øver sammen i en weekend,« siger Bente Kiil Toftegaard.

Det konkrete resultat kan man høre ved skumringsgudstjenesten søndag den 26. januar kl. 17.00 i Brønshøj Kirke, hvor deltagerne fra korworkshoppen medvirker.

»Der vil der således være mulighed for at høre resultatet af en weekend med masser af sang, hårdt arbejde og højt humør,« siger Bente Kiil Toftegaard.

Hvornår
Prøverne er fredag den 24. januar kl. 18.00-21.00 og lørdag den 25. januar kl. 10.00-15.00, begge dage i Brønshøj Sognehus, og søndag den 26. januar kl. 13.00-16.00 i Brønshøj Kirke.

Pris og tilmelding
Pris 150,- kr. (inkl. noder og frokost lørdag), som betales på workshoppen.

Tekst Bo Nygaard Larsen Foto Colourbox