Udgivet tor d. 7. nov 2019, kl. 09:10

Der er en ekstra god grund til at se TV2s Danmark har talent på lørdag, den 9. november. Her står Brønshøj Kirkes Børnekor nemlig på scenen sammen med en af deltagerne.

»Vedkommende havde ønsket et børnekor med på scenen, og så blev vi spurgt. Og vi takkede straks ja. Det er en god måde at synliggøre både vores eget kor og børnekor i det hele taget,« siger organist og korleder Bente Kiil Toftegaard.

Det er ikke første gang, at korister fra Brønshøj Kirke har medvirket i landsdækkende TV, og Bente Kiil Toftegaard kan da også mærke, at børnene er begejstret for at medvirke ved disse begivenheder.

»Børnene glæder sig rigtig meget. Ikke kun til selve liveshowet, men også til at bruge et par aftener på at øve sammen med kunstneren og tv-holdet. Som korleder er jeg da også kun glad for at kunne give dem en sådan mulighed,« siger hun.

Tekst Bo Nygaard Larsen Foto Bente Kill Toftegaard