Udgivet af Bo Nygaard Larsen, ons d. 25. sep 2019, kl. 09:09

Det handler om god mad og gode tekster, når der tirsdag den 1. oktober kl. 17.00 er Bistro & Bibelhistorier Brønshøj Kirke.

»Bistro & Bibelhistorier er en kort børnegudstjeneste i kirken, hvor man spiser sammen i det nye sognehus bagefter. Brønshøj Bistro leverer maden, og kirken leverer bibelhistorien,« siger sognepræst Peter Nejsum og fortsætter:

»Det er vigtigt, at vi som kirke afholder sådanne arrangementer. Børnene skal vide, at kirken også er deres kirke. De skal opleve de gode, sjove og tankevækkende historier, kristendommen hviler på, og vide at det også handler om dem. Det er en håndsrækning til alle de travle børnefamilier i bydelen, som egentlig gerne vil i kirke, men som har svært ved at nå det. Det sker i Brønshøj. Og vi vil lægge os i selen for at familierne oplever en god gudstjeneste, god mad - og masser af god stemning.«

Denne tirsdag handler det om den barmhjertige samaritaner. Når man slår sig, er det vigtigt, at der er en, der hjælper. Men hvordan hjælper man?  Hør Jesu historie om en mand, der bliver hjulpet af den, man mindst ventede ville gøre det.

Efter gudstjenesten er der fællesspisning i Brønshøj Sognehus. Maden bliver leveret fra Brønshøj Bistro.

Det koster kr. 40,- at deltage for voksne. Børn spiser med gratis.

Tekst Bo Nygaard Larsen Illustration Charlotte Maria Rasmussen