Udgivet tor d. 11. jul 2019, kl. 15:51

Tak for Sommerfesten

Vi vil gerne sende en stor – stor tak til alle jer gæster, der gjorde sommerfesten i Brønshøj præstegårdshave til en uforglemmelig oplevelse.

Tusind tak for alle de sponserede gevinster, fra forretninger i bydelen og såmænd også fra butikker, der før havde til huse i Brønshøj, men nu er flyttet fra bydelen, fantastisk I stadig vil støtte sommerfesten.

En stor tak skal også lyde til alle de optrædende, som optræder gratis for at støtte det gode formål.

Omkring 3300 gæster besøgte haven de 2 dage og det blev næsten rekord, regnskabet er gjort op og overskuddet blev 137.470 kroner. Overskuddet deles mellem FDF K25 Brønshøj, som gør en stor indsats for børn og unge i sognet og i år går Menighedssamfundets halvdel til SMIL-fonden, oprettet af journalist Sisse Fisker, fonden laver arrangementer og sommer camps for kronisk syge børn og deres forældre. Sisse Fisker gæstede haven fredag.

Sidst men ikke mindst en STOR tak til de omkring 140 frivillige, inkl. Kirkens personale, som gør at vi kan holde festen. I gør alle en kæmpe indsats og I vender tilbage år efter år, det er vidunderligt og vi i festudvalget er bare så taknemmelige for at I gør det, for uden jer – ingen Sommerfest.

Også en stor og varm tak til FDF K25 Brønshøj for samarbejdet med os gamle fra Menighedssamfundet.

På festudvalgets vegne

Kirsten Andersen, formand for sommerfesten.