Udgivet af Bo Nygaard Larsen, tor d. 27. jun 2019, kl. 13:27

Kan du lide at synge, og kan du lide at synge i kor, så er Brønshøj Kirkes Børnekor og Brønshøj Kirkes Pigekor måske noget for dig.

Torsdag den 22. august kl. 15.00-16.30 afholder korene åben audition i Brønshøj Kirke.

»Det er godt at synge, og man kan da også kun blive glad af det. Det er også vores erfaring med korene gennem mange år,« siger organist og korleder Bente Kiil Toftegaard.

Til audition skal man synge 1. vers af I Østen stiger solen op.

Børnekoret er for drenge og piger fra 2. til 5. klasse. Det øver hver onsdag kl. 15.00-16.10 i brønshøj Sognehus.

Pigekoret er for piger i 6. klasse og opefter. Det øver hver onsdag kl. 16.15-18.00/19.00 også i sognehuset.

»Begge kor synger musik i mange genrer, salmer og sange og korsatser fra Bach til Beatles. Vi arbejder med sang og bevægelse, at udvikle sangstemmen, og lidt hørelære og nodelære bliver der også tid til. Fællesskab, sangglæde og dygtiggørelse af den enkelte korsanger er nogle af nøgleordene i arbejdet med korene,« siger Bente Kiil Toftegaard.

Korene medvirker ved gudstjenester og koncerter i Brønshøj Kirke og deltager desuden i korstævner, korlejre og korrejser. Hvert år medvirker Pigekoret desuden ved et stor Luciaoptog i Tivoli.

Det er gratis at være med i koret, men der forventes høj mødedeltagelse, og at alle deltager aktivt i korets arbejde.

Udover Bente Kiil Toftegaard står organist Martin Seier Pedersen for undervisningen.

For yderligere information kontakt Bente Kiil Toftegaard, tlf. 3025 3828 eller e-mail bkt@bronshojkirke.dk.

Tekst Bo Nygaard Larsen Foto Peter Høvring