Udgivet tir d. 18. jun 2019, kl. 10:55


Der bliver masser af sang i Brønshøj Sognehus henover sommeren. Over tre tirsdage vil der være sommersang med skiftende medvirkende.

»Sommer rimer på sang, og med vores nye flotte kulisse i Brønshøj Sognehus er det oplagt at invitere inden for til fællessang,« siger organist Bente Kiil Toftegaard, der står for arrangementerne.

Første gang er tirsdag den 25. juni. kl. 17.00, hvor musikeren og sangskriveren Bodil Heister (billedet) kommer på besøg.

Bodil Heister er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har blandt andet komponeret musikken til Jul på slottetTivoli Symfoni til Tivoli Gardens 150-års-jubilæum samt operaer til Den Jyske Opera, blandt andre Det forjættede land.

I første afdeling vil hun foreslå og begrunde forskellige sange, og efter pausen er det muligt for deltagerne at ønske fællessange fra Højskolesangbogen.

»Fællessang er virkelig i høj kurs i disse år. Det glæder mig og mit sanghjerte, for man kan kun blive i godt humør af at synge, og derfor håber jeg på, at der vil komme mange til de tre eftermiddage,« siger Bente Kiil Toftegaard.

Tirsdag 23. juli kl. 17.00
står hun selv for sommersangen, der denne gang kun vil omfatte sangønsker fra deltagerne. Sangønskerne med begrundelse skal mailes til Bente Kiil Toftegaard på e-mail bkt@bronshojkirke.dk senest den 20 juli.

Den tredje og sidste sidste sommersang finder sted tirsdag den 20. august kl. 17.00. Her vil journalist og tv-vært Klaus Bundgård Poulsen fortælle om nogle af de sange, der står ham nær.

Der er gratis adgang til alle arrangementerne.Tekst Bo Nygaard Larsen Foto Pressefoto

Kategorier Uncategorized