Udgivet man d. 22. apr 2019, kl. 19:12

Ulla Haahr
, nyansat kommunikationschef i Københavns Stift, er glad for at gå i kirke. Ikke mindst i Brønshøj Kirke. Det fortæller hun i et interview i det seneste nummer af Menighedsrådenes Blad.

»Jeg var til skumringsgudstjeneste for nylig i Brønshøj Kirke, som er min lokale kirke. Det var en helt særlig gudstjeneste, fordi weekendens korworkshop kulminerede med, at vi gav et par numre til gudstjenesten. Det er anden gang, jeg har været med i kirkens korworkshop, og det er en dejlig oplevelse under kyndig vejledning af kirkens organist, Bente Kiil Toftegaard. Afslutningen til gudstjenesten sætter det hele i et smukt persoektiv, så indhold og musik hænger sammen på en ny måde,« siger Ulla Haahr og fortsætter:

»Jeg kommer nok mest til den almindelige højmesse, for prædikenen betyder meget for mig. Ellers kan jeg godt lide at gå til særlige musikarrangementer indimellem, ligesom jeg holder øje med, hvilke spændende debatter der er. Jeg bruger Københavns kirker ret bredt – alt afhængig af hvad der sker. Og jeg bliver ved med at opdage nye sider af kirken – ikke mindst i disse dage, hvor jeg lige er startet på mit nye job.«

Fortalt til
Alex Kjær, Menighedsrådenes Blad Foto privat