Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Jazzgudstjeneste og farvel til Martin Seier

Jazzgudstjeneste og farvel til Martin Seier
Udgivet man d. 4. jul 2022, kl. 12:31
Generelt

Jazzgudstjenesten lørdag d. 3. juli 2022 i Brønshøj Sognehus var en helt særlig oplevelse. Dels var jazzorganist Martin Seier lykkedes med af invitere den prisbelønnede Mathias Heise, verdens bedste mundharpespiller, med til gudstjenesten – og dels var jazzgudstjenesten Martin Seiers sidste i Brønshøj Kirke.

Martin Seier har besluttet at søge nye udfordringer. Han forlader Brønshøj Kirke, Københavns ældste kirke, for at blive organist ved Kirken i Ørestad, Københavns yngste kirke.

Efter gudstjenesten gav bandet med Martin Seier på flygel, Anders Fjeldsted på bas, Bjørn Heebøll på trommer og Mathias Heise på mundharpe, en minikoncert, og efter koncerten var menighedsrådet vært ved en afskedsreception for Martin Seier.

Se billeder fra Martin Seiers afskedskoncert her

Menighedsformand Kirsten Lund Larsen ønskede Martin Seier til lykke med de nye udfordringer – og udtrykte en stor tak for den betydning, Martin har haft for det musikalske udtryk i kirke og Sognehus.

Sognepræsterne Peter Nejsum og Iben Palle Hansen, som i Martin Seier fandt en musikalsk ’legekammerat’, takkede for samarbejdet, og administrationschef Martin Bjarklev rundede af, inden Martin Seier selv fik det sidste ord.

Martin Seier har sidste arbejdsdag i Brønshøj Kirke ved højmessen søndag d. 31. juli 2022.

Fotograf: Peter Høvring