Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Tusind tak for Sommerfesten

Tusind tak for Sommerfesten
Udgivet man d. 20. jun 2022, kl. 11:37
Generelt

Vi har modtaget flg. fra Kirsten Andersen, formand for Sommerfesten

Så lykkedes det, efter 2 års nedlukning, at byde Brønshøjs borgere indenfor i Præstegårdshaven i Brønshøj til Sommerfest. Og sikke en fest vi fik, masser af glade voksne og børn myldrede ind i haven, da vi åbnede torsdag kl. 15. Sikke en fornøjelse at se gamle venner og bekendte, der mødte hinanden og gjorde festen fuldendt. 

Tak til jer ALLE for den flotte opbakning.

En stor tak skal også lyde til alle forretninger i bydelen, som var yderst generøse med af donerer gevinster til vores boder og lotteri. Det var dejligt med den modtagelse vi blev mødt med når vi gik rundt og samlede ind. Alle de glade givere kom med på det flotte banner, doneret af Bellahøj Kirke. Vi glæder os allerede til næste år, når vi skal gå vores runder. 

Sidst men ikke mindst, STOR  STOR  tak til alle jer frivillige, som gjorde en kæmpe indsats for at festen skulle blive en god oplevelse for os alle. Tak og velkomme til de nye frivillige, som klarede det så flot, håber I har mod på en tjans igen til næste år.

Også en stor tak til kirkens personale, som løber rigtig stærkt i den uge sommerfesten løber af stablen og i ugerne op til festen er tjenstvillige med mange forberedende opgaver. 

Uden alle jer ingen Sommerfest.

Overskuddet er ikke helt opgjort endnu, men bliver dog mindre end i 2019.

Det deles som det plejer mellem FDFK25 Brønshøj og Menighedssamfundet, som sender videre til Folkekirkens nødhjælp øremærket ”en ged”, det bliver nok til en hel flok.

På alles Vegne og go sommer til alle
Kirsten Andersen, Formand